Køb af andel‎ > ‎

Lokalområdet

Skelager-området er et ungt byområde domineret af tæt-lav bebyggelse, overvejende rækkehuse fra 1980erne og på Skelagervej er der en række "boligforeninger" (andels-, ejer- og lejer-), og de er som regel bygget om omkring en legeplads eller fælleshus.

På Skelagervej ligger også sognets kirke og sognegård, hvor bl.a. spejderne holder til, og man kan ikke overse Skejby Centret på hjørnet af Skelagervej og Skejbygårdsvej med 30 butikker.

Langs busvejen gennem sognet går en sti, der fører mod nordøst fører til Mollerup Skov, mod sydøst forbi kolonihaverne i Riisvangen og til Risskov Skov. Den lokale kælkebakke ligger mellem stien og busvejen, og tager man stien gennem boligforeningerne Nyringen/Næringen, kommer man frem til Vejlby-Risskov Hallerne, Idrætshøjskolen og Skovbakkens faciliteter og videre til Springhallen og VERI-Centret (ca. 15 min. til fods fra Skelbo).

Der er i område flere privatskoler, og en række dagplejere, vuggestuer, børnehaver og fritidshjem samt byggelegepladser.

Bybussernes linjer 3, 9, 11, 12 og 53 samt natbus 86 har stoppested tæt ved ligesom rutebilerne 115, 117, 118 og 918X.

De væsentligste forandringer i de kommende år bliver efter alt at dømme den ny letbane langs Randersvej, der vil give hurtig adgang til først midtbyen og siden Lisbjerg og Trige og hovedjernbanenettet mod nord (Hinnerup, Hadsten, Randers). Letbanens første etape fra midtby via sygehus til Lisbjerg skal efter planen være færdig i 2015. 

På den anden side af Randersvej er udbygningen af Det Nye Universitetshospital i Århus på Skejby Mark i forlængelse af det nuværende Skejby Sygehus i gang foruden udbygningen af VIA University College's campus for sundhedsuddannelser, Vestas' nye hovedkontor m.m. 

Forretninger 
Skoler og daginstitutioner